Re: PPM a změna zaměstnání
Děkuji za názory, nezní to moc povzbudivě, platila jsem daně jak mourovatá a nic z toho mít nebudu :o(
Re: PPM a změna zaměstnání
ano, to chápu
jenže, pokud jste dala sama výpověď v předchozím zaměstnání, tak není co radit (ono už teď není radit ani kdybyste dostala výpověď od zam-tele, mohla jste ale postupovat třeba jinak, kdybyste si nastudovala dopředu, co Vás čeká)
hlavně, abyste byli i s miminkem zdrávi
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
22. 10. 2010 9:57
Dobrý den, prosím o radu, nikde nemohu vypátrat.
Pracovala jsem 3 roky u zaměstnavatele, kde jsem pobírala pro mě výbornou mzdu. Pak následovala změna zaměstnání od 1.4.2010 nástup k novému zaměstnavateli, kde jsem měla za duben nízký plat, pak za květen lepší a od 3.6.2010 jsem na neschopence až do nástupu na PPM. Plánovaný termín porodu mám 21.1.2010.
Mám teď strach , z čeho se mi bude počítat dávka PPM, jestli se započítají i ty vysoké mzdy u předchozího zaměstnavatele, případně jakým dokladem je doložím ?
Moc děkuji za Vaše názory.