Re: nemoc
BOKEM??? Jak můžete tohle (a ještě veřejně) poradit? Vždyť se jí to nikam nebude započítávat a ještě si koleduje o malér.
Jestliže ji šéfka psychicky deptá, tak to dovolená nevyřeší.
pro gabixp: Ano, v jednom zaměstnání můžete marodit a ve druhém ne.
Měli jsme u nás případ, kdy pracovník ( na vedlejší pracovní poměr ) se v hl.pr.poměru "hodil marod". Hned mi volali z OSSZ, kdy jim také pošlu neschopenku, že už jí od hlavního zaměstnavatele mají.
Nevím, jak jim dotyčný vysvětlil, že do jednoho zaměstnání může docházet a v druhém je "na smrt nemocný".
Možné to je, pokud by "druhé"zaměstnání vykonávala např. v době vycházek. Také jde to, jakou práci vykonává - pokud má zlomenou nohu, nemůže vykonávat např. práci řidiče, ale může sedět u stolu a programovat. Takže v určitých případech je možné , že je zaměstnanec k nějaké práci prac.neschopný a k jiné ne.
Děkuji za špatne rady ,ale i za ty dobré, volala jsem na OSSZ a tam mi pani řekla že lékař může rozhodnou o tom na které mi vypíše nemocenku. Ja se chystam k psychiatrový a on mi uřčite uzná, ze od šílené šéfky si mám odpočinout, taklže uzna i to, že ve druhem se cítim fajn, tak tak docházet musím....díky, možna že jsem někomu taky pomohla jak na BOSSING .
>>>>>> ... A nebo se v tom druhém zaměstnání domluvte,
>>>>>>ať Vám sepíšou smlouvu jen na 4 tis. a zbytek bokem,
>>>>>>i
>>>>>>když se to nesmí.
>>>>>BOKEM??? Jak můžete tohle (a ještě veřejně) poradit?
>>>>>Vždyť se jí to nikam nebude započítávat a ještě si
>>>>>koleduje o malér.
>>>>>Jestliže ji šéfka psychicky deptá, tak to dovolená
>>>>>nevyřeší.
>>>>>pro gabixp: Ano, v jednom zaměstnání můžete marodit a
>>>>>ve druhém ne.
>>>>Měli jsme u nás případ, kdy pracovník ( na vedlejší
>>>>pracovní poměr ) se v hl.pr.poměru "hodil marod".
>>>>Hned
>>>>mi volali z OSSZ, kdy jim také pošlu neschopenku, že
>>>>už
>>>>jí od hlavního zaměstnavatele mají.
>>>>Nevím, jak jim dotyčný vysvětlil, že do jednoho
>>>>zaměstnání může docházet a v druhém je "na smrt
>>>>nemocný".
>>>Možné to je, pokud by "druhé"zaměstnání vykonávala
>>>např. v době vycházek. Také jde to, jakou práci
>>>vykonává
>>>- pokud má zlomenou nohu, nemůže vykonávat např.
>>>práci
>>>řidiče, ale může sedět u stolu a programovat. Takže v
>>>určitých případech je možné , že je zaměstnanec k
o dobře
>dopadne.
Děkuji, bosing musíte dokázat jak mi sdělil právník, ale když Vám začně nadávat že vas jednou vyhodi a že jste mrcha a svině- a podotýkam, že je o 24 let mladší... tak to je fakt síla. A neudělate nic. Ona je zást. ředitele- učitelka a ja blbá účetni, že pry kdyby jsem se lépe učila, mohla jsem byt učitelka. Včera si udělala dálkové tytul Bc. a úž je za hvězdu, ale to že před 2 lety jsem ji naučila psát a pracovat, tak to je zabudnuté... pro dobrotu na žebrotu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
22. 10. 2010 11:43
mám dvě zaměstnání, v jednom jsem ok, ale v druhém se mi šéfka začala mstit a chce mně vyhodit, jenomže normálny důvod nemá. Jsem z toho už tak psychycka na dně, že nevím co mám dělat. Opbjednala jsem se u psychyatra- už nemůžu dál. Nejvíc si pomůžu, když půjdu na nemocenku a ji necham na moji praci samotnou. Jenomže nevím, jestli to jde marodit v jedné práci a v druhe ne??Oba poměry mám souběžné.V druhe je Ok - jsem v pohodě. Prosím o radu.Nejraději by jsem dala výpověď, ale na úřad práce nemůžu, protože mi zůstane ještě jeden prac. poměr.