Re: Náhrada ztráty na výdělku PÚ
Ano, to jsem si myslela taky, ale KOOP mi poslala dopis s tím abychom doplnili ušlou mzdu do 31.8.2010, s odkazem na tento §. Telefonovala jsem i s OSSZ z důvodu, že potvrzovali nem.dávky do 31.8. a s tím, že mi potvrdíme ušlou mzdu jen do 3.8.2010, takže nevím,ale asi to budu muset přepočítat.
Re: Náhrada ztráty na výdělku PÚ
Možná si jenom v KOOP nevšimli, že PP skončil v ZD. Když je na dopise uvedený kontaktní telefon, asi bych tam zavolala. Když budou trvat na svém - tak to potvrďte do 31.8. :o) Ale stejně se mi to nechce líbit.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
22. 10. 2010 14:45
Dobrý den, možná se někdo setkal s takovýmto problémem, zaměstnanec utrpěl PÚ v DPN od 1.7.2010,jelikož byl ve zkušební době a už to byla jeho třetí nemoc rozhodl zaměstnavatel o zrušení PP ve ZD v době trvání nemoci k 3.8.2010, DPN ukončena 31.8.2010, a já mám následující problém na Náhradu ztráty na výdělku budu potvrzovat ušlou mzdu do 3.8.2010 nebo do 31.8.2010, jedná se o § 386 ZP, vyjasní mi ho někdo? By mohl být zaměstnán u jiného zaměstnavatele?,ale já mu vyplňovala papír na ÚP.