Evidence zboží v malé cukrárně? Prosím..

  • (neregistrovaný)

    23. 10. 2010 9:06

    Dobrý den, zahájila jsem provoz malé cukrárničky, mám registrační pokladnu. Takže prodej je evidován podle druhu zboží, ale nemám nikde vedené skladové karty o nákupu, vlastně ani nevím jak přesně bych to dělala.. V cukrárně pracuji sama, dělám pouze denně odvod tržeb z pokladny. Poradí mi někdo kde bych se dočetla jak vést maloobchod?
    A ještě, mám schválené i občerstvení. Takže může se stát, že některé zboží je rozdělané - (čaj, káva...) a jsou servírované zákazníkovi v malém... Má s tím někdo nějaké zkušenosti prosím o radu. Nejsem plátce DPH. Nechci něco podcenit a pak to muset dodělávat. Znám způsob účtování zásob metodou B, ale u té nevím jak bych ji uplatnila v DE (kterou vedu).

    Děkuji R.

    • Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).