Elektronická podání pro daňovou zprávu

• (neregistrovaný)

23. 10. 2010 15:43

Nejde mi to v PC otevřít. Musím se nějak k těmto podáním zaregistrovat? A kde? Děkuji (potřebuji odeslat souhr.hlášení :(

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 23. 10. 2010 19:33

Ma (neregistrovaný)

Re: Elektronická podání pro daňovou zprá
      Pokud máte na mysli vyplněný formulář SH na stránkách danového portálu - také v PC neotevřu - ale z datové schránky ho jako přípoj bez problému odešlu.

• 24. 10. 2010 8:58

J.R. (neregistrovaný)

Můžete mi prosím napsat přesný postup z té datové schránky? To se musím někam nejdříve zaregistrovat? Budu posílat moje úplně první SH... Moc předem děkuji za každou radu

• 24. 10. 2010 11:05

Vlad

Přes datovou schránku stejně můžete odeslat jen soubor, který je vygenerován daňovým portálem. Spíš bych se snažil zjistit, proč Vám formuláře na daňovém portálu nefungují. zkuste si zkontrolovat konfiguraci prohlížeče na adrese http://adis.mfcr.cz/adistc/adis/idpr_pub/dpr/nastaveni_kontrola.faces. Bude-li něco špatně, vypíše se Vám to.

• 24. 10. 2010 17:59

J.R. (neregistrovaný)

Nechtěla se stránka zobrazit kvůli nedůvěryhodnosti... blabla,takže jsem tam využila možnosti zažádat o vyjímku a na stránky Daňového portálu jsem se dostala a vše vyplnila,tak snad je dílo dokonáno - to zjistím zítra na FÚ,až se tam půjdu optat :D

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).