Dotace z ÚP X výpověď ve zkuš.době

• (neregistrovaný)

25. 10. 2010 9:19

Podnikatel si vzal paní z ÚP, kterou od 1.8. zaměstnal a měl by na ní brát "dotaci". Jenže paní je po pracovní stránce velmi svérázná, odvádí nekvalitní práci a domlouvá něco (př.platby faktur), o čem se podnikatel dovídá až po urgentních telefonátech od dodavatelů či nespokojených klientů, prostě si hraje na velkou šéfovou. Zkušební doba ji končí posledního října. Jak by to bylo v případě, že by ji zamtel chtěl propustit ve zkuš.době? Jaké dopady ze strany ÚP? Máte s tím někdo zkušenost? Děkuji.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 25. 10. 2010 9:37

Maxx (neregistrovaný)

Re: Dotace z ÚP X výpověď ve zkuš.době
      Já jsem se na tohle ptala minulý měsíc, čekáme schválení dotace z ÚP. Po telefonu mi sdělili, že s tím není problém, dotaci dostanete na vykázanou mzdu, tedy jen za ty měsíce, kdy pracovala. Pak už nic. Źádné peníze a ani žádný postih ze strany ÚP. Možná je lepší jí zrušit pr. poměr ve zkušební době, než pak složitě hledat výpovědní důvody.

• 25. 10. 2010 10:06

CITY (neregistrovaný)

Děkuji. A platí toto opravdu všeobecně nebo co úředník na ÚP, to jiný názor? Taky si myslím, že pokud už teď vykazuje její práce takové nedostky, co by dělala, resp. nedělala, když by bylo už po zkušební době..?

• 25. 10. 2010 10:18

kkkkk (neregistrovaný)

měli jsme podobný případ, oznámili UP a žádné sankce ze strany UP nebyli,zkuste si přečíst smlouvu,kterou máte sepsanou s UP a když chcete mít úplnou jistotu zavolejte si na UP

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).