Re: Dotace z ÚP X výpověď ve zkuš.době
Já jsem se na tohle ptala minulý měsíc, čekáme schválení dotace z ÚP. Po telefonu mi sdělili, že s tím není problém, dotaci dostanete na vykázanou mzdu, tedy jen za ty měsíce, kdy pracovala. Pak už nic. Źádné peníze a ani žádný postih ze strany ÚP. Možná je lepší jí zrušit pr. poměr ve zkušební době, než pak složitě hledat výpovědní důvody.
Re: Dotace z ÚP X výpověď ve zkuš.době
měli jsme podobný případ, oznámili UP a žádné sankce ze strany UP nebyli,zkuste si přečíst smlouvu,kterou máte sepsanou s UP a když chcete mít úplnou jistotu zavolejte si na UP
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
25. 10. 2010 9:19
Podnikatel si vzal paní z ÚP, kterou od 1.8. zaměstnal a měl by na ní brát "dotaci". Jenže paní je po pracovní stránce velmi svérázná, odvádí nekvalitní práci a domlouvá něco (př.platby faktur), o čem se podnikatel dovídá až po urgentních telefonátech od dodavatelů či nespokojených klientů, prostě si hraje na velkou šéfovou. Zkušební doba ji končí posledního října. Jak by to bylo v případě, že by ji zamtel chtěl propustit ve zkuš.době? Jaké dopady ze strany ÚP? Máte s tím někdo zkušenost? Děkuji.