RenataH-Náhrada ztráty na výď.-KOOP

• (neregistrovaný)

25. 10. 2010 10:26

Takže Vy jste mi odpovídala v pátek, nic nepřepočítava a napsat KOOP, že PP skončil a nebyl předpoklad dál zaměstnávat, a teď pozor: konzultovala jsem to s právníkem na ÚP,který se mnou souhlasil, tedy vyplněno do 3.8. bylo dobře, ale prý když KOOP chce plnit do 31.8. nemáme se bránit, jelikož propkázat jestli by zaměstnání trvalo kdyby........, je problematické. Co Vy na to?

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 25. 10. 2010 10:56

RenataH (neregistrovaný)

Re: RenataH-Náhrada ztráty na výď.-KOOP
      Přečetla jsem si Váš příspěvek o kousek níže. Pro mě z §386 vyplývá, že mu náleží náhrada mzdy pouze za dobu do skončení PP, protože vzhledem k tomu, že to není "kdovíjaký pracant", nedá se předpokládat, že by zaměstnání trvalo, kdyby nebyl utrpěl PÚ. Myslím, že jste i psala, že to nebyla jeho první PN. Možná by stálo za to, zavolat na tu Kooperativu a přímo s likvidátorem konzultovat (předpokládám, že ta odpověď z KOOP byla poslaná spolu s vrácením potvrzení o náhradě a ne až nyní).

• 25. 10. 2010 11:31

M. (neregistrovaný)

Re: RenataH-Náhrada ztráty na výď.-KOOP
      Původní tiskopis mi nevrátili, ale konečně na čísle 841105105 jsem se dozvěděla e-mail na likvidátory, kteří zpracovávají PÚ a napsala jsem jim co s tím novým potvrzením, a s námitkou o skončení PP na dobu určitou, tak počkám co se dozvím. Díky za Váš čas

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).