mám problém. Píšu výpověď a nevím jak ji stylizovat, za měsíc srpen nebyla vyplacena výplata avšak dnes ji odesílali a dokonce ji mám už i na účtu. Avšak podle zákona bych teoreticky výpověď podle §56 dát mohla je to tak?? Můžete mi někdo poradit jak to nastylizovat??
Re: okamžité zrušení PP
Podle §56 b) nejde o výpověď, ale o okamžité zrušení PP. Napište:" vzhledem k tomu, že mi do 15.10.2010 nebyla vyplacena mzda za měsíc srpen 2010 okamžitě ruším pracovní poměr podle §56 b). Pracovní poměr skončí dne ......jméno,adresa, datum, podpis"
Je to zbytečná práce, protože zam-tel se bude bránit, pokud to skončí u soudu, tak z dokumentů bude jasné, že jste ok.zrušila PP cíleně pro získání odstupného, nedošlo k ohrožení existečního zajištění Vaší osoby atdatd.-nejspíš prohrajete.
pro doplnění: http://www.epravo.cz/top/soudni-rozhodnuti/nezaplaceni-mzdy-jako-duvod-okamziteho-zruseni-pracovniho-pomeru-17936.html
26. 10. 2010 17:51
Dobrý den,
mám problém. Píšu výpověď a nevím jak ji stylizovat, za měsíc srpen nebyla vyplacena výplata avšak dnes ji odesílali a dokonce ji mám už i na účtu. Avšak podle zákona bych teoreticky výpověď podle §56 dát mohla je to tak?? Můžete mi někdo poradit jak to nastylizovat??