Hlavní navigace

Prodej balených potravin v e-shopu

  • (neregistrovaný) 89.24.176.---

    23. 10. 2011 19:13

    Zdravím všechny, omlouvám se, jestli se to tady někde řešilo, jestli ano, klidně mi sem hoďte jen odkazy na příslušné vlákno.
    Mám dotaz: v současné době provozuji e-shop s dárkovým zbožím. Nemám sklad, vše mám doma. Mám zájem o rozšíření podnikání na prodej zahraničních potravin - balených, které vydrží. Nic, co by se mohlo zkazit (tedy sušenky, čaje, marmelády atd.). Ráda bych vozila zboží přímo od dodavatelů nebo se stala partnerem nějakého velkoobchodu, takže s dodáním zboží by nebyl problém. Ale mám dotaz: co všechno bych musela splnit? Přečetla jsem si, že nejdůležitější je dbát na správné skladování potravin, hygienu, zdravotní způsobilost. Tak jenom prosím potvrďte to, jestli co říkám, je správné. Mohu prodávat zboží pouze přes e-shop a skladovat je doma v obytných / skladovacích prostorách (samozřejmě v nějakých k tomu upravených prostorách, aby byla dodržena správnost skladování potravin, jak je potřeba)? Když je provozovna v mém domě, předpokládám, že splňuji rovnou hygienické předpisy - nebo je potřeba prostor nějak speciálně upravit (kromě toho, že by byly produkty řádně, v čistém prostředí uskladněné)? Musím asi zboží v cizojazyčném balení opatřit českými etiketami, že? Jsou na to nějaké předpisy, jak mají etikety vypadat? Je potřeba na nich mít razítko nějakého úřadu, nebo si ji mohu jen vyrobit sama? Co vlastně znamená ona zdravotní způsobilost zaměstnanců? Kde získám zdravotní průkaz? Moc děkuji za odpovědi. Jestli mi k tomu můžete někdo říct cokoli dalšího, budu ráda. Díky
    Anna

    • Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 23. 10. 2011 23:36

      Anna23 (neregistrovaný) 89.24.176.---

      achjo, opět odpověď, na kterou nikdo nechce odpovědět? hledala jsem i téma ve vyhledávači a nic... tak prosím, napiště někdo něco

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).