Vytýkací řízení z Fú!

• (neregistrovaný)

5. 11. 2010 10:57

Dobrý den, velice prosím o radu. Bohužel nám z Fú přišlo vytýkací řízení pro nadměrný odpočet DPH. Tento dokument jsme si doporučeně vyzvedli, akorát trošku nechápu jak to mají napsané. Na tomto dokumentu je psáno, že se máme do 15dnů podat vysvětlení atd. volala jsem správci a ta mi sdělila, že až ji přinde doručenka tak to předá na kontrolní a ti se nám pak ozvou. Přinde mi to jako nesmysl, protože na vytýkacím řízení nic takového není psáno, to je snad jejich univerzální formulář? Ale to přeci nende. A také jsem té paní říkala, abyse stihla i lhůta pro podání a ona, že nemusím mít strach, že tam toho mají hodně atd. ale to mě nezajímá a taky nemůžu dát na telef. rozhovor, pak ztoho budou dohady. Jelikož je to dneska 10dnů pracovních a stále nikdo nevolá. Firma, která tyto finance potřebuji k placení materiálu atd. jí to akorát poškozuje. Jelikož je to mé první vytýkací řízení za 10let praxe, tak stím nemám bohužel zkušenosti. Ráda bych věděla jak mám postupovat nebo případně se bránit, aby si Fú nedělal co chtěl. Děkuji

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).