Re: Splatnost dobropisu (prosim pomoc)
Ja prave nechapu zakon, kdyz ja nezaplatim fakturu vcas, tak jsou me hned dany uroky z prodleni, musim to zaplatit apod. Ale jako kdyz se me vraci dobropis tak firma nemusi nic? To jako splatnost v zakone nic neznamena?
Re: Splatnost dobropisu (prosim pomoc)
Je to tady sileny. Jako nedej boze kdyby jsem ja nezaplatil tu fakturu na cisticku vcas, tak mam za tyden exekuci a buh vi co jeste. A jako oni v pohodicce, me do telefonu rekne me to tam skace automaticky dekuju nashledanou :D jako mit ho u ruky tak nevim me asi jedna ulitne, tohl echovani . Jak mile mate neco zaplatit a koupit tak rukavicky, ale jak mile je to spatne a neco ma dat vam zpet tak nezajem. Rozhdone se nenecham ojxxbat. Na to nejsem staveny.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
6. 11. 2010 13:52
Dobry den. Zakoupil jsem prez internet cisticku vzduchu. Bohuzel specifikace ohledne hlucnosti nebyli spravne, takze jsem cisticku obratem vratil. Byl me vystaven dobropis se splatnosti 5.11.10, bohuzel vcera 5.11.10 stale nemam penize na uctu.
Proto prosim o radu, jak mam jednat s majitelem elektra, ohledne toho ze me penize neposlal a stejne jako ja nezaplatim za zbozi mnou koupenem penale, tak si myslim, ze i podnikatel, ktery nedoda vcas penize by mel byt sankciovan.
Dekuji za kazde rady a pomoc.