Prosím o pomoc, zřejmě mě to už dneska nemyslí, už jsem to počítala dvěma zaměstnancům a opět už nevím. Zaměstnankyně se mi vrátila po rodičovské dovolené do práce, tak počítám pravděpodobný výdělek. Koukla jsem na výdělek, jaký má na stejné pozici její kolegyně a zjistila, že si už pletu i ten průměrný. HM za 1Q 57349: leden 149hodin+16h dovolená + 8 hodin svátek, únor 160 hodin, březen 176 hodin + 8 hodin dovolená. Jak počítám průměr? Co se započítává a co ne? A pravděpodobný?
Re: průměrný výdělek a pravděpodobný
Vezměte mzd.list kolegyně a sečtěte v přísl.Q.základní mzdu+přípl.za přesč.+premie a vydělte odpr.hodinami+přesčas.hodiny a máte průměr pro násl.Q. Náhrady za Sv a ŘD nepatří do výpočtu ani v hodinách ani v Kč. Alespoň tak mi to vyšlo.
Re: průměrný výdělek a pravděpodobný
pro pravděpodobný bych vzala stanovenou měsíční mzdu té kolegyně vč. příplatků x 3 (měsíce) a vydělila počtem pracovních hodin za čtvrtletí a výsledek považovala za pravděpodobný výdělek
9. 11. 2010 14:09
Prosím o pomoc, zřejmě mě to už dneska nemyslí, už jsem to počítala dvěma zaměstnancům a opět už nevím. Zaměstnankyně se mi vrátila po rodičovské dovolené do práce, tak počítám pravděpodobný výdělek. Koukla jsem na výdělek, jaký má na stejné pozici její kolegyně a zjistila, že si už pletu i ten průměrný. HM za 1Q 57349: leden 149hodin+16h dovolená + 8 hodin svátek, únor 160 hodin, březen 176 hodin + 8 hodin dovolená. Jak počítám průměr? Co se započítává a co ne? A pravděpodobný?