Re: kolik stojí vedení DE
U nás RA - cca 15-20/Kč za řádek v peněžním deníku, pokud není domluven paušál. Za SD 100,- DPH 200,- DPFO 1500-2000,- jedna mzda 150-200/zaměstnanec.Roční uzávěrka mezd navíc 100,-/osoba. Ale je to různé, většinou je to na domluvě s klientem. Doba je zlá a každý se to snaží srazit na minimum.
Ve Vašem případě bych účtovala cca okolo 3000,-/měsíc. Ale je to můj názor, počkejte si na další.
Re: kolik stojí vedení DE
Jsem z Ostravy, u mě by to bylo cca 3,5 tis. Kč za měsíc, počítám si za rok 13 měsíců.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
10. 11. 2010 7:17
Dobrý den, prosím Vás, kolik si myslíte, že by na Ostravsku stálo vedení daňové evidence?
Čtvrtletní plátce DPH. Maloobchod.
Měsíčně v průměru 20 přijatých faktur, 4 vydané faktury (vystavit), 85 příjmových dokladů (z 90% se jedná o denní tržby prodejen,tzn. rozpočítat na každém DPH 20 + 10%), měsíční výpis z banky (cca 30 položek).
Samozřejmě vyhotovení přiznání k dani FO, silniční daň, DPH, vyúčtování daně z příjmu ze závislé činnosti...
Vyhotovení mezd pro 7 zaměstnanců +1 mateřská.
Děkuji za každý názor.