Zapoctovy list

• (neregistrovaný)

10. 11. 2010 14:48

V roce 1999 jsem zalozil s.r.o. Firma nefungovala, nevydelal jsem ani jednu jedinou korunu. Zastavil jsem cinnost a od roku 2000 jsem byl zamestnan. V roce 2008 na navrh fin.uradu vydal krajsky soud rozhodnuti o likvidaci a me urcil likvidatorem. Likvidace je skoncena, ceka se na rozhodnuti soudu. Veskere naklady (poplatky, korespondenci) jsem hradil sam.
    Nyni jsem od 1.11.2010 bez prace. Do evidence me prac.urad odmita prijmout protoze me soud urcil likvidatorem. Podotykam, ze jako lividator jsem nevydelal ani jednu korunu,naopak jsem zaplatil nekolik tisic za poplatky. Kdo mi da zapoctovy list za dobu od 1.11.2010-krome rozhodnuti soudu zadna pracovni smlouva neexistuje.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 12. 11. 2010 15:18

JiřinaH. (neregistrovaný)

Re: zapoctovy list
      Prostě nebudete mít žádný zápočtový list, pokud nebudete mít zaměstnání. Na ÚP předložte doklady o ukončení Vaší činnosti OSVČ , která byla Vaší poslední činností - nebo pokud píšete, že jste byl od 2000 zaměstnán, tak z tohoto posledního zaměstnání
      . Z posledního zaměstnání , kde jste měl příjem ,Vám bude vypočítána podpora.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).