Re: Jak poslat výkazy na OR?
Musíte si na www.justice najít příslušný krajský soud podle sídla vaší firmy a tam najdete el.adresu pro posílání výkazů - např. k.s. Plzeň je to pod odkazem Obchodní rejstřík a další rejstříky, Sbírka listin - adresa a úřední hodiny. Adresa na k.s. Plzeň je sbirkalistin@ksoud.plz.justice.cz, na ostatní to bude asi podobně.
Re: Jak poslat výkazy na OR?
ne, v adresáři si najdete příslušný soud, jako přílohu dáte pdf soubor. Předem upozorňuji, že je to bez záruky, sám podávám se ZAREP. Ale ZAREP Vám na počkání udělají na vybraných poštách - seznam je na jejich webu, včetně postupu (občas nesrozumitelného:-)) jak si připravit příslušná soubor za cca 180 korun
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
11. 11. 2010 15:11
Jakým způsobem posíláte výkazy do sbírky listin, může prosím někdo poradit, popsat způsob, nějak víc konkrétněji? Zde v historii jsem se dočetla, že lze mailem a bez el. podpisu, ale tímto způsobem se mi mail vrátil s tím, že mám podat přes e-podatelnu, ale tam už je el. podpis potřeba a ten nemáme. Třeba něco dělám špatně, ale soubory v pdf mám, tak nevím...