Mzdy DPP v programu Money S3

• (neregistrovaný)

12. 11. 2010 8:41

Dobrý den, v 1čtv. jsem měla důchodce na DPP. Nyní má opět novou smlouvu na DPPna 4čtv., a já nevím jak to udělat v programu. Kartu zaměstnance má založenou z 1čtv. musím přidat novou kartu na stejného zaměstnance nebo to lze někde nastavit v té první. Včera jsem to hledala a vázně nevím. Pokud ho zaměstnám třeba 4x v roce na DPP, tak přeci nemůžu vystavit 4x kartu na jeho jméno, jak potom vyjedu potvrzení o zdanitelných přimech a podobné doklady.
    Děkuji Mona

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 12. 11. 2010 9:19

jp (neregistrovaný)

Re: Mzdy DPP v programu Money S3
      dělám to tak, že pokud má víc dpp během roku, nezakládám další kartu, ale používám stále tu původní, jen na ní vymažu datum ukončení, popř. upravím sazbu za hod, pokud je jiná atd. Výhodou je právě, že lze vytisknout celkové potvrzení a na jednom mzd. listě je jasně vidět počet odprac. hodin za rok

• 12. 11. 2010 9:19

Maxx (neregistrovaný)

Já to dávám na stejnou kartu. Jen datum ukončení dohody přepíšu na aktuální datum.
      Snad to je dobře. Přebrala jsem to takto po předchozí účetní a taky jsem zatím jinou možnost nenašla.

• 12. 11. 2010 9:45

Renáta (neregistrovaný)

Stejná karta...ve záložce mzdy přepíšu "mzdové údaje platné od" a dám aktuální měsíc...dále mažu datum ukončení předchozí DPP

• 12. 11. 2010 11:39

Móňa (neregistrovaný)

Ok, děkuji, něco takového jsem tam našla jen jsem nevěděla zda to lze takto udělat - zda je to správně.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).