Re: Mzdy DPP v programu Money S3
dělám to tak, že pokud má víc dpp během roku, nezakládám další kartu, ale používám stále tu původní, jen na ní vymažu datum ukončení, popř. upravím sazbu za hod, pokud je jiná atd. Výhodou je právě, že lze vytisknout celkové potvrzení a na jednom mzd. listě je jasně vidět počet odprac. hodin za rok
Re: Mzdy DPP v programu Money S3
Stejná karta...ve záložce mzdy přepíšu "mzdové údaje platné od" a dám aktuální měsíc...dále mažu datum ukončení předchozí DPP
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
12. 11. 2010 8:41
Dobrý den, v 1čtv. jsem měla důchodce na DPP. Nyní má opět novou smlouvu na DPPna 4čtv., a já nevím jak to udělat v programu. Kartu zaměstnance má založenou z 1čtv. musím přidat novou kartu na stejného zaměstnance nebo to lze někde nastavit v té první. Včera jsem to hledala a vázně nevím. Pokud ho zaměstnám třeba 4x v roce na DPP, tak přeci nemůžu vystavit 4x kartu na jeho jméno, jak potom vyjedu potvrzení o zdanitelných přimech a podobné doklady.
Děkuji Mona