POHODA - nevyčerpaná dovolená

• (neregistrovaný)

15. 11. 2010 0:00

Dobrý večer,

prosím Vás, jak se zadá do Pohody nevyčerpaná dovolená, která se proplácí vystupujícímu zaměstnanci?

Podle nápovědy jsem si vypočítala částku a zapsala ji do říjnových mezd k tomu zaměstnanci, ale na výplatní pásce se mi dál ukazuje, že mu zbývá ještě dva a půl dne dovolené. Nedělám někde chybu a nepíšu to do jiného políčka nebo je to tak správně a ty dny se tam ukazují i když mu vlastně byly proplacené?

Děkuji moc, Míša.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 15. 11. 2010 6:41

M. (neregistrovaný)

Re: POHODA - nevyčerpaná dovolená
      Bohužel se zdá, že v Pohodě ji musíte ručně vymazat,do poznámek v personalistice si napsat co jste udělala,zatím jsem nepřišla na jiný postup.

• 15. 11. 2010 12:12

misulak (neregistrovaný)

Aha, takže myslíte tím přepsat na nulu v personalistice ten počet dnů, na který by měl zaměstnanec v tomto roce nárok - jestli jsem Vás tedy dobře pochopila?

Dakuji moc za Vaši odpověď. Míša.

• 15. 11. 2010 12:37

M. (neregistrovaný)

Ano, ale do poznámky si v personalistice napište co a za kolik jste proplatila,abyste předešla zapomenutí,tedy to potřebuju já. Pohoda pokud nezadáte čerpání dovolené ve skutečnosti od-do,nevynuluje zbytek dovolené při ukončení PP. Když to zadáte,tak nevyjdou při vystavení mzdy odpracované dny, tak to zatím praktikuji odstraněním zbytku proplacené dovolené tzv.natvrdo-ručně. Třeba se někdo ozve s lepším postupem.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).