Obědy - nákladová položka

  • (neregistrovaný)

    15. 11. 2010 14:24

    V týdnu odebíráme obědy z restaurace, se kterou máme smlouvu, účtujeme do nákladů max. 55% . Během sezonních prací, kdy je potřeba pracovat i o víkendu, restaurace nevaří a my vozíme pracovníkům obědy z jiné. Doposud jsme dávali tyto výdaje jako nedaňové, měli jsme pouze doklad na občerstvení. Zřejmě by i toto bylo ´možné dát do nákladů , pokud bychom měli řádný daňový doklad na konkrétní počet obědů?

    • Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 17. 11. 2010 10:36

      v.e.n.d.y.

      Re: obědy - nákladová položka
      Ano, pokud jídlo má charakter oběda a Vy ho poskytujete svým zaměstnancům, můžete 55% ze všech nákladů na oběd uplatnit daňově.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).