Re: Formulář?
http://www.google.cz/search?hl=cs&source=hp&biw=1276&bih=635&q=tiskopis+Potvrzen%C3%AD+soub%C4%9Bhu+pracovn%C4%9Bpr%C3%A1vn%C3%ADho+vztahu+a+evidence+na+%C3%9AP&btnG=Vyhled%C3%A1v%C3%A1n%C3%AD+Google&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=
Vytvořila jsem si vlastní ve wordu (přesně jsem jej přepsala a naformáltovala podle potvrzení, které mi donesl první zam-ec - dohodář) a bez problémů ho dávám třem zam-cům, kteří jsou registrování u různých úřadů a všem to vždy vzali. Takže bych to až takto neřešila.
Záleží na konkrétním úřadu, u nás v jednom případě trvali na každém bodu svého potvrzení a skoro na každém slůvku - nedovedu si představit co by se dělo, kdybych jim ještě poslala jiný formulář (každý z těch "našich" ÚP chtěl k výdělku a formě prac. vztahu ještě jiné údaje, které zase třeba nechtěl ten druhý).
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
16. 11. 2010 7:17
Chtěla jsem se zeptat znalých, známá se zaregistrovala 1.11.2010 na UP a zároveň od tohoto dne podepsala DPP na 4 000,-Kč. U stejného zaměstnavatele však dne 11.11.2010 podepsala klasický pracovní poměr na dobu určitou-rok, a 10.11.2010 ukončila evidenci na UP. UP na ni chce potvrzení o výdělku za dobu, kdy byla registrována. Ale jak by toto potvrzení mělo vypadat, když předpokládám,že zaměstnavatel jí jak dohodu tak pracovní poměr zdaní a vykáže na jedné výplatní pásce?Nebo jak toto řešíte mzdovky? Děkuji za odpověd.