Re: Neplatnost ukončení pracovního poměr
A rozsudek již nabyl právní moci? Zřejmě někdo z vedení by vám měl říci, co a jak bude dál. Buď bude nadále pracovat a od doby, kdy vám oznámil, že trvá na dalším zaměstnávání mu přísluší náhrada mzdy (viz. § 96), nebo se také mohou dohodnout, že jeho PP bude ukončen dohodou k jinému dni. Nebo se také mohou ještě mimosoudně vyrovnat-pokud rozsudek nenabyl právní moci. Tyto informace ale musí sdělit např. jednatel, popřípadě by se měli vyjádřit právnici.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
16. 11. 2010 10:24
Dobrý den, soud rozhodl, že pracovní poměr s našim zaměstnancem byl rozvázán neplatně. Chci se zeptat, jak pokračovat dál z pohledu mzdové účetní. Pracovník nastoupí do zaměstnání a já ho musím nahlasit na ZP a OSSZ zpětně po dobu co jsme se soudili, nebo do 8 dnů co nastoupil. Nevím, co mám dělat. Když s ním byl okamžitě ukončen pracovní poměr, odhlásila jsem ho, on převzal zápočtový list a po dobu soudu podnikal. Děkuji za rady