Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
19. 11. 2010 23:31
Hezký den,
rád bych se zeptal, zda by mi byl někdo ochotný pomoci s následujícím. Na konci září jsem udělal pořádnou blbost, když jsem se nechal ukecat pouliční agentkou jedné zdravotní pojišťovny o přeregistraci k nim (bohužel ačkoliv tyhle pouliční prodejce vždy bezpečně pálkuji, zrovna jsem měl den blbec, kdy jsem značně nevyspalý byl schopen odkývat snad i třetí světovou). Agentka naslibovala hory doly a teprve po příchodu domů a po prostudování internetových zdrojů jsem zjistil, jak to všechno ve skutečnosti je a druhý den jsem hned odeslal doporučeně žádost o zrušení smlouvy na základě podání nepravdivých a lživých informací. Navíc agentka se ve smlouvě zřejmě sekla a jako datum počátku pojištění uvedla 1.11.2011 namísto 1.11.2010. Nicméně mi dnes přišlo písemně poděkování, že jsem se stal jejich klientem, společně s kartičkou pojištěnce platnou od 1.10.2010. Nejsem v právních věcech příliš zběhlý, proto bych se rád zeptal, na co se v tomto případě mohu odvolat, případně zda jim lze pohrozit žalobou či podobně, zkrátka je okamžitě přimět k nápravě. Dobře vím, že za blbost se holt platí, ale vzhledem k tomu, že jsem ihned poslal to storno a oni mě v rozporu se smluvním datem berou za svého pojištěnce, přijde mi to snadno napadnutelné. Předem mockrát děkuji.