Re: Kontrola z UP
Dekuji! Dotace nemame...
Ted tady ale resim ten prumerny mesicni cisty vydelek. Loni jeden zamestnanec koncil a potom sel na urad prace. Potvrzeni o vydelku mi vyjel program, ted se snazim to zkontrolovat a nevim jak, vubec mi to nevychazi! Vim ze se pocita z posledniho prumeru na hodinu, ale jak dal? Nevim, na jake obdobi to mam prepocitat? Na cele na ktere byl zamestnan? Skoncil 31.10.2010 a k 1.10.2010 ma hodinovy prumer 82,07Kc. Prosiiiiiim poradte! Moc dekuji!
Re: Kontrola z UP
Dekuji za odkaz.
Mam jeste problem. Zamestnanec, ktery skoncil ted k 30.11. a jde na UP chce take potvrzeni. Posledni dva mesice mel zkraceny uvazek na 60%. Program mi vyjizdi prumer z toho zkraceneho uvazku. Je to spravne? Rozhodne obdobi by melo byt cervenec-zari a tam mel uvazek plny... Tohle jsem v danem § nenasla. Diky moc za reakce!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
1. 12. 2010 14:22
Dobry den, ma k nam prijit kontrola z UP. Nevi nekdo, co vsechno kontroluji a na co se pripravit? Diky za info! Petra