Re: Účetní nekomunikuje
Klient ale neví, zda tam něco provádí, je to nepodložené a nevim, co by na to řekla Policie bez důkazů. Zatím prostě jen nevíme, jak ty doklady z ní dostat. Asi bude nejlepší pohrozit jí právníkem,budou to holt peníze navíc, nejsou totiž nejlevnější, ale co se dá dělat. Díky R.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
6. 12. 2010 9:24
Dobrý den,
tento dotaz bude spíš pro právníka, ale chci se zeptat, jestli s tím nemá někdo zkušenosti. Mám nového klienta a tomu nehce jeho bývalá účetní vrátit veškeré doklady, nebere mobil,neotvírá, prostě dělá mrtvého brouka a protože se blíží konec roku, tak je to více než aktuální. Nic jí nedluží a odchází od ní kvůli podezřelým machinacím s jeho fakturami, na které přišel náhodou.Jestli je to pravda by si nejdříve rád ověřil, ale to právě nemá jak, když doklady nevydá.Moc by mi pomohlo, kdyby mi někdo poradil, co dělat. Moc Děkuji Renča.