Jak se dostat do datové schránky?

• (neregistrovaný)

6. 12. 2010 9:28

Dobrý den, jsme malá s.r.o. a tudíž skoro vůbec nepoužíváme dat. schránku - poslední dopis přišel snad před půl rokem. Nyní tam máme novjý dopis a já teď nevím, jakou adresu mám zadat. Zadala jsem www.mojedatovaschranka.cz a stránka se mi nezobrazuje.
    Moc prosím, poraďte, kde je chyba. Existuje nová adresa?
    Děkuji předem, za radu a přeji pěkný den

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 6. 12. 2010 10:00

Karel5010 (neregistrovaný)

Re: jak se dostat do datové schránky?
      zkuste
      https://login.mojedatovaschranka.cz/nidp/idff/sso?id=FORM.CPT&sid=2&option=credential&sid=2

• 6. 12. 2010 10:09

ewa (neregistrovaný)

děkuji Vám za reakci, ale také se objeví jen " stránku nelze zobrazit"
      nesetkal jste se s tím někdo, proč tomu tak je?

• 6. 12. 2010 11:06

regina (neregistrovaný)

Nesetkala jsem se s tím, domnívám se však, že by to mohlo souviset s tím, že systém DS je nastaven tak, že se musí každé 3 měsíce měnit heslo k DS. Pokud jste v DS nebyli 1/2roku a nezadali jste si v DS posílání oznámení na mobil a e-mail, tak vás ani systém neměl jak upozornit, že si musíte změnit heslo.
      Najděte si na netu informační linku k DS a zeptejte se tam, zřejmě si budete muset nechat vygenerovat nové přístupové kody.

• 2. 2. 2011 8:58

EvaR (neregistrovaný)

Nevím jestli Vám to ještě k něčemu bude,ale nedávno jsem tuto situaci řešila a musela jsem volat na technckou podporu DS a tam mi řekli,že musím mít ve Windows Service Pack 3 a já tam měla 2.
      Zkuste tento počítač - pravým tlačítkem vlastnosti a obecné a tam uvidíte,co máte.Pokud je tam 2 tak je to špatně a musíte si stáhnout 3.Pak jsem se do schránky dostala bez problémů.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).