Re: jak se dostat do datové schránky?
Nesetkala jsem se s tím, domnívám se však, že by to mohlo souviset s tím, že systém DS je nastaven tak, že se musí každé 3 měsíce měnit heslo k DS. Pokud jste v DS nebyli 1/2roku a nezadali jste si v DS posílání oznámení na mobil a e-mail, tak vás ani systém neměl jak upozornit, že si musíte změnit heslo.
Najděte si na netu informační linku k DS a zeptejte se tam, zřejmě si budete muset nechat vygenerovat nové přístupové kody.
Re: jak se dostat do datové schránky?
Nevím jestli Vám to ještě k něčemu bude,ale nedávno jsem tuto situaci řešila a musela jsem volat na technckou podporu DS a tam mi řekli,že musím mít ve Windows Service Pack 3 a já tam měla 2.
Zkuste tento počítač - pravým tlačítkem vlastnosti a obecné a tam uvidíte,co máte.Pokud je tam 2 tak je to špatně a musíte si stáhnout 3.Pak jsem se do schránky dostala bez problémů.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
6. 12. 2010 9:28
Dobrý den, jsme malá s.r.o. a tudíž skoro vůbec nepoužíváme dat. schránku - poslední dopis přišel snad před půl rokem. Nyní tam máme novjý dopis a já teď nevím, jakou adresu mám zadat. Zadala jsem www.mojedatovaschranka.cz a stránka se mi nezobrazuje.
Moc prosím, poraďte, kde je chyba. Existuje nová adresa?
Děkuji předem, za radu a přeji pěkný den