Re: Nástup po RD a zastupující pracovnic
Pracovnice č. 1 - nastoupí 1.1.2011
Pracovnice č. 2 - dostane dopis, že RD pracovnice č. 1, na jejíž dobu byl PP sjednán - končí 31.12.2010 + zápočtový list.
Pracovnice č. 3 rovněž dostane dopis, že její PP končí uplynutím sjednané doby (což je doba RD pracovnice č. 1), takže bez ohledu na nemoc, těhotenství - její PP skončí rovněž 31.12.2010 + zápočtový list + dostane proplacen případný nárok na dovolenou. !!! Na to pozor, žádné , že skončí po ukončení N a MD a vyčerpáním dovolené !!! Skončí rovněž 31.12.2010. jinak by se jí změnil PP na dobu neurčitou !!!!!
>>Dobrý den, prosím Vás o radu.
Pracovnice č.1 má zažádáno o RD do 2.4.2011. Nyní poslala žádost, že by nastoupila již 1.1.2011 a ředitel souhlasí.
Na její místo, na zástup, byla přibrána pracovnice č.2, ta je nyní také na RD, žádost o RD schválenou ředitelem má do 28.1.2013.
Ale ve smlouvě je uvedeno, že její pracovní poměr trvá do návratu pracovnice č.1.
Jde mi o to zda jí pracovní poměr končí nyní k 31.12.2010, nástupem pracovnice č. 1 nebo až 28.1.2013?!
Podle mne má větší váhu pracovní smlouva, ale na druhou
stranu má od ředitele schválenou RD.
Aby toho nebylo málo, je tady i pracovnice č.3, její pracovní poměr by končil 31.12.2010 (smlouva je napsaná do návratu pracovnice č.1),ale je na nemocenské a ihned poté nastoupí na MD.
Myslím si správně, že.....
pracovnice č.1 nastoupí 1.1.2011
pracovnice č.2 dostane dopis, že její pracovní poměr končí k 31.12.2010 + zápočtový list
pracovnici č.3 skončí pracovní poměr vyčerpáním řádné dovolené po ukončení N a MD.
Možná to někomu přijde banální, ale já mám z této trojdohody zamotanou hlavu.
Děkuji!
>
>
>Pracovnice č. 1 - nastoupí 1.1.2011
>
>Pracovnice č. 2 - dostane dopis, že RD pracovnice č.
>1, na jejíž dobu byl PP sjednán - končí 31.12.2010 +
>zápočtový list.
>
>Pracovnice č. 3 rovněž dostane dopis, že její PP končí
>uplynutím sjednané doby (což je doba RD pracovnice č.
>1), takže bez ohledu na nemoc, těhotenství - její PP
>skončí rovněž 31.12.2010 + zápočtový list + dostane
>proplacen případný nárok na dovolenou. !!! Na to pozor,
>žádné , že skončí po ukončení N a MD a vyčerpáním
>dovolené !!! Skončí rovněž 31.12.2010. jinak by se jí
>změnil PP na dobu neurčitou !!!!!
Mockrát děkuji, pokud to dobře chápu, v tomto případě může PP skončit i v nemoci?
PP tedy skončí 31.12.2010, zdokladuji pro OSSZ nemoc, poté MD, ale jelikož už nebude v poměru, nenaskočí jí za období MD žádná dovolená!!!
A v příloze k žádosti o nemocenské, MD, jen vyplním, že PP trval do 31.12.2010!
Ano, skončí i v době nemoci, protože má PP na dobu určitou (do návratu pracovnice č. 1 z RD) , takže tam žádný zákaz výpovědi neplatí, protože vy žádnou výpověď nedáváte, PP prostě skončí uplynutím sjednané doby.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
6. 12. 2010 9:49
Dobrý den, prosím Vás o radu.
Pracovnice č.1 má zažádáno o RD do 2.4.2011. Nyní poslala žádost, že by nastoupila již 1.1.2011 a ředitel souhlasí.
Na její místo, na zástup, byla přibrána pracovnice č. 2, ta je nyní také na RD, žádost o RD schválenou ředitelem má do 28.1.2013.
Ale ve smlouvě je uvedeno, že její pracovní poměr trvá do návratu pracovnice č.1.
Jde mi o to zda jí pracovní poměr končí nyní k 31.12.2010, nástupem pracovnice č. 1 nebo až 28.1.2013?! Podle mne má větší váhu pracovní smlouva, ale na druhou stranu má od ředitele schválenou RD.
Aby toho nebylo málo, je tady i pracovnice č.3, její pracovní poměr by končil 31.12.2010 (smlouva je napsaná do návratu pracovnice č.1),ale je na nemocenské a ihned poté nastoupí na MD.
Myslím si správně, že.....
pracovnice č.1 nastoupí 1.1.2011
pracovnice č.2 dostane dopis, že její pracovní poměr končí k 31.12.2010 + zápočtový list
pracovnici č.3 skončí pracovní poměr vyčerpáním řádné dovolené po ukončení N a MD.
Možná to někomu přijde banální, ale já mám z této trojdohody zamotanou hlavu.
Děkuji!