Re: Ztráta rodič. příspěvku?
Dávala jsem ji na 5 dní v měsíci. 1.12. až 7.12. ve školce nebyla, od 8.12. ano, protože jsem začla chodit do práce.
Chápu to teda správně, že když bude teď v prosinci chodit do školky víc než těch 5 dní v měsíci, pak o příspěvek přijdu, i o poměrnou část za těch prvních 7 dní, ale když bude chodit max. 5 dní (teď v prosinci), pak dostanu příspěvek celý, nebo část?
Re: Ztráta rodič. příspěvku?
Pokud dítě dosáhlo věku 3 let a vy jste měla rodičák na 3 roky a poté nastoupila do práce, tak může chodit do školky na celý den. Rodičák za prosinec dostanete celý-nekrácený.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
8. 12. 2010 20:10
Dobrý večer, mám dotaz. Dneska jsem nastoupila po rodičovské dovolené do práce. Je pravda, že přijdu o rodičovský příspěvek za období 1.12. až 7.12., tzn. že za ten týden nedostanu nic, ani příspěvek, ani vlastně mzdu, protože pracuji až od 8.12.? Děkuji