Re: Neplacení SP a ZP - náklady
Sražené a neodvedené pojištění za zaměstnance dá do ř. 30 přiznání k DPPO a za zaměstnavatele do ř. 40. Pokud v průběhu roku zaplatí, vykáže v přiznání za rok 2011 pro změnu jako položky snižující HV.
Re: Neplacení SP a ZP - náklady
Stále dumám nad tím, jak mám z tý 336 poznat, co je za zaměstnance a co za zaměstnavatele...mám v jedný firmě dost velký dluh a hradí se dle splátkového kalendáře, kde třeba částka 20.000,- Kč se účtuje 336/221, ale už nevím, jestli se tím uhrazuje to či ono, beru to prostě na ty nejstarší závazky. Už takhle s tím mám tolik práce a nedokážu si představit, že všechny ty dluhy budu ještě dělit. Vloni se to dalo celý na řádek 40, což je ale špatně a já bych to tak nerada zase udělala, ale zas bych asi měla pokračovat podle předchozího přiznání. To je ale situace. :-/
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
14. 12. 2010 10:19
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zaměstnavatel neplatí SP s ZP a vypadáto, že do konce roku 2010 to nezaplatí. Zůstatane mu pojištění v nákladech nebo to musi "dodanit" jako třeba účet 513? Díky za odpověď.