Re: Výpověď a nemocenská
Pravdu máte vy, poraďte pracovnici mzdovky, ať si prostuduje §53 ZP a netvrdí nesmysly. Náhradu mzdy byste měl dostat od zaměstnavatele za 14 dní (nikoli 21, protože vaše prac.neschopnost bude začínat ještě v letošním roce) a následně nemocesnkou od OSSZ.
Re: Výpověď a nemocenská
A co § 53, odst. 2:
"Byla-li dána zaměstnanci výpověď před počátkem ochranné doby... pracovní poměr skončí teprve uplynutím zbývající části výpovědní doby po skončení ochranné doby, ledaže zaměstnanec sdělí zaměstnavateli, že na prodloužení pracovního poměru netrvá."
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
14. 12. 2010 10:33
Dobrý den, ke dni 31.12.2010 mi končí pracovní poměr výpovědí pro nadbytečnost ze strany zaměstnavatele. Mám naplánovanou menší operaci na 27.12. 2010. Zajímá mě, zda mi zaměstnavatel bude prvních 14 dnů (resp. 3 týdny) hradit náhradu mzdy, když bude pracovní neschopnost trvat ještě další měsíc a přesáhne do příštího roku. Pracovnice mzdovky tvrdí, že po 31.12.2010 nemám na žádnou náhradu mzdy nárok. Já se domnívám, že mám, protože běh výpovědi by se měl zastavit. Pokud mám nárok a peníze by mi nezaplatili, kam se obrátit? Děkuji mockrát.