Re: Potvrzení o příjmu na úvěr
Já už bych nic nepřepisovala. Vy dokonce ani nejste povinna taková potvrzení bezplatně vyplňovat, tak ať je ráda, že má to, co má. Ať si to v bance u vás ověří telefonicky jako jindy...
To je nějaké moc divné.
Žádná banka nevyžaduje potvrzení psané ručně a už vůbec ne stavební spořitelny.
Spíše bych viděla problém u žadatelky.Nebo je tam něco jinak než chce banka a ona vám to neumí vysvětlit.
Máte od ní zpět to strojem psané potvrzení? Nejsem podezřívavá, ale..
Banky si stejně ověřují údaje psané na potvrzení.
já bych nic nepřepisovala a pokud má někdo ze stav. spořitelny problém, ať napíše § a zákon, kde je psáno, že se musí potvrzení vypsat ručně a ne na stroji
navíc - potvrzení psané na stroji, které pak jen podepíšete, je čitelné
kdo vyplňuje ručně, tak se také může stát, že bude velmi nečitelné
Já ráda různá potvrzení vyplňuju na počítači - právě kvůli čitelnosti, a pak taky mám uložené předvyplněné šablony, abych nemusela do zblbnutí pořád vypisovat název firmy a adresu. Většina formulářů se na internetu najde.
Dívala jsem se teď na to potvrzení pro tu Buřinku, možná se to "vyplňujte ručně" týká té první části, kterou má vyplnit zaměstnanec?
Taky bych nic nepřepisovala - jak už bylo řečeno výše - my ani nemáme žádnou povinnost taková potvrzení vystavovat, můžou být rádi, že to vůbec uděláme.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
15. 12. 2010 11:43
Dobrý den, včera jsem potvrdila jedné pracovnici potvrzení o příjmu (vyřizuje si úvěr u stavební spoř.). Všechna tato potvrzení píšu na elektrickém stoji (škrabu jak kocour) , dnes paní přišla zpět, že to musí být vyplněno ručně a že to potřebuje přepsat. Jak potvrzení o příjmu vyplňujete vy? Co si o tom myslíte?