Re: program nebo ručně? mzdovky
Vždycky, když jsou změny ve mzdách, přepočítávám ručně. Každý rok to programátoři díky našim zákonodárcům dělají v lednu narychlo a pak něco nesedí a opravuje se to. V průběhu roku kontroluji jenom namátkově nebo komplikovanější případy.
Pohodáři, jste tu?
SW Pohoda nemáme, ale myslím, že je dost rošířený a hodně účetních si jej chválí. Předpokládám tedy, že většinou funguje dobře...?! Nemáte někde jen něco špatně nastaveno? Máte aktuální verzi? Do nadpisu jsem uvedla "Pohodáři, jste tu?", aby se k tomu mohl vyjádřit někdo, kdo s Pohodou pracuje.
Re: Pohodáři, jste tu?
Pracuji s Pohodou a každé čtvrtletí si ručně kontroluji průměry (mám jen pár zaměstnanců) a vždy je to v SW správně. Nejde třeba o nesprávné rozpočítávání celoročních odměn nebo něco takového? Když tak si zavolejte na zákaznickou linku. myslím, že tam dobře radí.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
15. 12. 2010 11:50
Nastoupila jsem jako mzdovka do firmy a chtějí tu po mě, abych vše přepočítávala v ruce. V minulém zaměstnání jsem vždy dělala jen v programu a nikdy nebyl problém. Mohu se zeptat, jak to máte vy? Díky