Re: zápočtový list!!!
Tak především si snad musíte přečíst § 313 zákoníku práce a potom teprve konat. Program máte asi pěkně zastaralý
ajoo takže na jednatelskou smlouvu se teda potvrzení nevystavuje. to víte dělám to poprvé a učenný z nebe nespadne,
ještě akorát by mě zajímalo u té pracovní smlouvy jak se vypočítá čistý měsíční výdělek, asi vím, že si o mě myslite že jsem "trubka" ale opravdu si nevím rady :-(
>>
>>>>>>
>>>>>>A co má společného zápočtový list s průměrným
>>>>>>výdělkem
>>>>>>?
>>>>>No to já nevím já jsem si myslela, že se tam částky
>>>>>nevyplňují, ovšem mzdový program Mukwin mi vytiskl
>>>>>zápočtový list a i průměrným výdělkem
>>>>
>>>>Tak především si snad musíte přečíst § 313 zákoníku
>>>>práce a potom teprve konat. Program máte asi pěkně
>>>>zastaralý
>>>
>>>zákon jsem si samozřejmě četla a program máme
>>>aktualizovaný. stejně když to zaměstnanci nedám
>>>vyplněno na
>>>zápočtovém listu tak mi donese z pracáku nějaký
>>>papír,
>>>kde výdělky budou chtíti doplnit kvůli podpoře, nee
>>
>>pokud jste si samozřejmě zákon přečetla, konkretně §
>>313, tak zjistíte, že potvrzení o zaměstnání(podle
>>Vás
>>zápočtový list) se vystavuje při skončení PP nebo
>>DPČ.
>>Co s tím má proboha společného jednatelská smlouva?
>
>ajoo takže na jednatelskou smlouvu se teda potvrzení
>nevystavuje. to víte dělám to poprvé a učenný z nebe
>nespadne,
>ještě akorát by mě zajímalo u té pracovní smlouvy jak
>se vypočítá čistý měsíční výdělek, asi vím, že si o mě
>myslite že jsem "trubka" ale opravdu si nevím rady :-(
průměrný čistý měsíční výdělek:
40 (týdenní pracovní doba)*4,348 (průměrný týden/1měsíc)=173,92 průměrný poče hodin/1 měsíc
173,92*60(tj. průměrný hod.výdělek zaměstnance)=10 436 Kč
z toho se odečte sociální a zdravotní poojištění a záloha na mzdu (pozor ze superhrubé mzdy) a tento výdělek se uvede do potvrzení o výdělku.
jejich tiskopis jsem také našla a zjistila jsem že v podstatě mě program vyjede vypsaný už tento tiskopis a na pracáku mi řekli že to klidně stačí... ale děkuji za upozornění
a ještě mám jeden blbý dotaz. jaké všechny doklady mám dát jednateli, který skončil?? díky
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
16. 12. 2010 9:49
Dobrý den, mám problém a vůbec si s ním nevím rady.Jednatelská smlouva od 1.1.2003 do 15.12.2010 a pak má stejný člověk i pracovní smlouvu od 1.1.2009 do 31.12.2010. Chtěla jsem se zeptat mám vystavit 2 zápočtové listy???
Když vystavím list za jednatelskou smlouvu tak průměrný hrubý a čistý měsíční výdělek je 0,- Kč protože od toho 1.1.2009 mu bylo vše propláceno na pracovní smlouvu. a když vystavím započtový list na pracovní smlouvu tak se zase nemůžu dopočítat stejného výsledku co mi vyhodil počítač, proto jsem se chtěla zeptat za jaké období a z čeho se hrubý a čistý měsíční výdělek počítá.
doufám že jsem to napsala aspon trochu srozumitelně a všem děkuji předem za rady