Re: Přiznání k silniční - ještě prosím
Ještě prosím.... zkoušeli jste někdo tento nový formulář? Mně to zaokrouhluje sloupec "J", což je povolená hmotnost v tunách. Tady by mohl vzniknout problém při výpočtu sazby daně. Upravit mně to formulář nepustí. Nevíce, co s tím?
Děkuji ještě jednou za ochotu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
28. 12. 2010 9:33
Dobrý den,
prosím o radu. Zde ve formullářích jsem našla nový formulář pro r. 2010 na přiznání k silniční dani, ale na stránkách ministerstva financí jsem pod číslem tiskopisu (vzor 14) našla jen pokyny k dani silniční, nikoliv tedy tento formulář. Naopak jako platný tam mají jen vzor č. 13.
Kdyby nebyly na formuláři žádné změny, tak bych se tímto nezabývala, ale druhá strana je pozměněná, a proto se ptám zkušených, jak zjistím, který formulář je tedy ten správný. Je možné, že na stránkách MF není ještě provedena aktualkizace formulářů?
Vloni mi toitiž z jednoho FÚ vrátili přiznání, že je na špatném formuláři, tak mám strach, aby se to neopakovalo.
Děkuji za Vaše rady.