Re: Výtluk na silnici
musíte škodu uplatňovat na vlastníku komunikace-(obec, stát), to, že policie věc odložila je OK, ale Vy musíte doložit tím, co máte, že vinou vlastníka-provozovatele silnie došlo ke škodě. Měl jsem totéž, zavolal PČR, zdokumentovali, já sám ještě fota navíc, doklady z autoservisu,, kde bezprostředně po události provedli opravu, vše jsem předal na silnice a bez problémů zaplatili.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
4. 1. 2011 12:33
Dobrý den, potřeboval bych poradit ohledně poškození mého auta vlivem díry v silnici, která nebyla řádně označena, což mám doložené v protokolu od policie. Mám vše vyfocené. Bylo mi řečeno, že věc byla odložena. S tímto postupem nesouhlasím a potřeboval bych poradit jak bych měl postupovat dále. Za žádnou cenu bych to nechtěl vzdát, s čímš asi konstituce počítají. Najde se zde někdo kdo mi poradí. Mnohokrát děkuji. Renda