Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
5. 1. 2011 16:17
Moc vás prosím, kdo pracuje s platy. Všichni víme, že od letoška mají pedag. pracovníci své 2 tabulky. Já jsem dosud s platy nepracovala, tak vás moc prosím o pomoc. Ty tabulky podle přílohy 1 a 2 k nařízení vlády 564/2006 (které teď platí pro ostatní kromě pedag.) a tabulka podle 566/2006, ty se nemění, že? Prosím o odkaz, kde najdu pomůcku, podle které byli dosud zaměstnanci (tzn. i učitelé) zařazování do těchto tabulek (vzdělání, roky praxe). Mění se na tom od letoška něco, kromě vynětí těch pedagogů?
Dále mám před sebou přílohu 4 a 5, které jsou od letoška určené pro pedagogické pracovníky. Že tabulka v příloze 4 je určena pro VŠ s odbornou kvalifikací a tabulka v příl. 5 pro ne VŠ a pro ty, co nemají odbornou kvalif, to vím. Ale opět nemohu nikde najít přehlednou pomůcku pro zařazování.
Pomůžete? Dík.