Re: Silniční daň - sazba
Jenže ted nevím co mám dělat , auto je staré 5 let, ve všech je to stejně, loňský rok, jsem začínala a tak jsem to opisovala od ní jen jsem dopočítavala slevy a letos jsme kupovali nové auto, tak jsem se v tom začala hrabat a chyba je tu. Letos se to auto bude prodávat, tak nevím zda posílat opravy, nebo to nechat a dělat mrtvého brouka, co s tím?? Děkuji !!!!!!
Nemohli být hranice jinde před dvěma lety??
Re: Silniční daň - sazba
Sazby byly stejné i před dvěma lety.
Nemohu Vám radit, zda udělat správně dodatečné a vše doplatit, nebo to nechat a čekat, zda to někdo objeví a doměří. Co je správně určitě víte.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
6. 1. 2011 13:41
Prosím řeším jednu otázku, koukala jsem zpětně na silniční daně, a něco mi tu nesedí.
Nákladní automobil - N1 - počet náprav 2-1 přední , největší technicky přípustná hmotnost 2050/2050 kg řádek 36
jaká je sazba daně?? dle mého 3600, ale kolegyně přede mnou tu má už čtyři roky 2400. Poradíte prosím ?? Nevím zda to v tech. průkazu hledám dobře. Moc děkuji !!!!!!!
Nebo neměnili se sazby v posledních letech???