Re: daňová evidence program nebo excel?
Řadu let používám program MRP mám sním dobré zkušenosti když víte která bije tak nemusíte ani na kurz,šikovný se dopídí, i servis je dobrý na telefonu mi vždy poradili.Je lepší program ten Vás už navede a něco ohlídá sám, v exelu by to bylo asi složitejší.Mají i své stránky www.mrp.cz
no vyřeším to asi jednoduše, když chce účtovat ať mi koupí program:-D
Money S3 od Cígler software je zdarma do nějakého počtu účetních dokladů, zkuste se podívat na jejich stránky, www.money.cz jestli Vám to množství stačí. Já účtuji na koupené verzi (mám hodně dokladů) a nemůžu si ho vynachválit. Podpora přes internet, odpověď do druhého dne - a zdarma. Žádné telefonování.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
6. 1. 2011 14:36
dobrý den, mám menší dilema, před časem jsem kývla na zpracovávání DE známému(vedlejší činnost), zpočátku to vypadalo na pár klasických faktur..prostě drobný podnikatel. teď začínají na povrch vyplouvat jeho plány a to, nákup auta tzn odpisy, odvod DPH ve zvlášt režinu §90, prodej zákazníkům zboží přes úvěrové smlouvy,atd lze tohle všechno uhlídat v excelu nebo se mám radši poohlédnout po programu zpracovávající DE.
je někde ke stažení zdarma nějaký kvalitní program na zprac. DE. ne jen demoverze?