Re: Výpověd ze zaměstnání a danové přizn
To vám napsala nějaká "aktivní účetní", protože pokud nemá potvrzení o vašich zdanitelných příjmech do 1.3.2010, nemůže vědět, že bude daň 0. Daňové přiznání podávat nemusíte, pokud není jiný důvod (např. příjmy z pronájmu, brigád...). Na potvrzení od předešlého zaměstnavatele si zkontrolujte, zda byla odvedena nějaká daň, pokud ano, požádajte u posledního zaměstnavatele o provedení ročního zúčtování.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
6. 1. 2011 15:49
Jsem z toho trochu mimo.Mám podat přiznání a nebo nemusim?Toto mi poslali ze zaměstnání ve které jsem měla smlovu od 1.3.2010 do 31.12.2010
Zúčtování daní lze provést, ale musíte doložit originály na dobu před 1.3.2010, nicméně nemáte na sebe děti, výsledná daň bude stejně 0,-.
Jinak jsem zapomněla dodat,že jsem poživatelka invalidního důchodu 1. stupen.Již jsem si zajistila i doklad od přijmu od 1.1.2010 - 28.2.2010 od předešlého zaměstnavatele.