Konec MD, nástup do PP, nemoc náhrada

• (neregistrovaný)

7. 1. 2011 20:14

Dobrý večer, trápím se nad situací: Po mateřské jsem nastoupila do práce, hned po odpracovaných 5 ti dnech jsem onemocněla. Jaké období bude v mém případě rozhodné? Těch odpracovaných 5 dnů, nebo se vrátíme zpět do doby před mateřskou? Pokud to bude těch prvních 5 dnů stačí vypočítat hrubou mzdu děleno počtem odpracovaných hodin nebo se používá nějaký koeficient týdenní doby, abych nebyla ošizena ani o korunu. Moc děkuji za jakékoliv reakce

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 7. 1. 2011 23:24

Jaroslav Waldmann (neregistrovaný)

Re: konec MD, nástup do PP, nemoc náhrad
      Z dotazu není zřejmé, zda ta PN nastala přímo v tom měsíci, kdy jste začala pracovat. Pokud ano, tak rozhodným obdobím bude předchozích 12 měsíců, kde není žádný výdělek a jde se do historie, dokud se nenajde kalendářní rok, kde se najde nějaká odpracovana doba a výdělek.

• 8. 1. 2011 21:50

marcoch (neregistrovaný)

Moc dekuji za reakci. Opozdene podotykam, ze PN nastala ve stejnem mesici, ve kterem jsem nastopila do prace. Ucetni mi tvrdi, ze se v mem pripade pouziva bezprostredne predchozi ctvrtleti, cimz me financne velmi znevyhodni. Pokud si vzkaz prectete a zareagujete budu vdecna

• 9. 1. 2011 23:20

Jaroslav Waldmann (neregistrovaný)

Zálkon 187/2006 § 18 odst. (3) a odst. (6)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).