Re: nárok na dovolenou po PPM
nebude mít nárok na celých 20 dní za rok 2011, protože v roce 2011 "neodpracuej" 60 dnů. Pouze na 1,5 dne. Vzor žádosti nemám, ať napíše, že žádá o čerpání ŘD od 13.2. a následně o RD do urč.data.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
10. 1. 2011 10:03
Dobrý den, prosím o radu,
zaměstnankyně nastoupila na PPM dne 2.8.2010, PPM končí po 28.týdnech dne 13.2.2011.
Ještě jsem nikdy neřešila nárok na dovolenou po PPM, v diskuzi jsem se dočetla, že zaměstnankyně musí dopředu zažádat o čerpání řádné dovolené, nikde jsem ovšem nenašla žádný vzor.
Nárok na dovolenou z roku 2010 - zůstatek má 6,5, nárok na rok 2011 je celých 20 dnů?? (podle §223odst.1 se to před vyčerpáním rodičovské dovolené nekrátí)- chápu to dobře, že pokud zažádá, tak bude čerpat celkovou dovolenou 26,5 dne a pak nastoupí na rodičovskou dovolenou?
Má prosím někdo vzor žádosti o čerpání dovolené po PPM a žádost o rodičovskou dovolenou.
Děkuji