Re: DPP - doklad o výdělku na úřad práce
Máte-li dohodu, není tam pojistné, jen daň, pro zaměstnavatele to není žíádný problém při dobré vůli vystavit potvrzení dřív, než má výpl.termín.Někde to asi chce otvírat dveře hlavou :-), myslím, že by Vás mohli chápat ( 60 km a nelítostná byrokratička na ÚP)
Re: DPP - doklad o výdělku na úřad práce
Ano, zaměstnavateli stačí pouze sečíst mé odpracované hodiny a vynásobit hodinovou mzdou, to je hned, ale oni nejdřív potřebují mít směny zapsány v počítači, schválení směn od vedoucí a asistentů atd atd., pak mi to můžou napsat.. Tak pořád "hlavou proti dveřím", ale celkem to chápou :-)
Jenže jsem v práci jediná, která to potvrzení musí odevzdat, ostatní brigádníci (vedení na ÚP) mají termín konec měsíce.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
11. 1. 2011 16:00
Dobrý den, jsem vedena na úřadu práce a brigádně pracuji na DPP. Na pracák samozřejmě každý měsíc dokládám výši svého výdělku, kdysi jim to stačilo doložit do konce měsíce, teď mi ovšem určili datum 15. v každém měsíci (v případě, že je to víkend nebo svátek, tak den další).
Jenže já mám výplatní pásky i výplatu až poslední týden v měsíci. Prosím vedoucí a účetního, aby mi to vždy zpracovali předčasně, ale je to nevyhovující pro ně a i pro mě - jelikož tam nejsem každý den, nerada kvůli jednomu papíru jedu 60 km, abych to stihla včas doručit.
Mohl by mi někdo poradit, mohu si zažádat o delší lhůtu? Zprostředkovatelka na ÚP se se mnou o tom nebavila, toto není její starost, pokud jí doklad nedonesu ve stanovenou lhůtu, vyřadí mě z evidence.