Re: Výpověď a rodičovská dovolená
Ono jde o to, že mi loni nevyplatil všechny peníze (včetně ročního zúčtování). Vím, že to nemůže. Nechtěli mi dát ani výplatní pásku. Poslali na mě právníka, aby mě zastrašili a já na něj taky. Stál mě ale hodně peněz a ještě jsem měla z toho takové psychické potíže, že jsem to raději nechala být a teď, po několika měsících prý volali právníkovi, že jsou ochotní mi ty peníze dát, když dám výpověď. Tak uvažuji, že bych to udělala, ať už to mám za sebou. Ta podpora by byla z platu v zaměstnání nebo z průměrného platu v ČR? Děkuji
Re: Výpověď a rodičovská dovolená
A za co jset vlastně Vašemu právníkovi zaplatila hodně peněz, když nedokáže s takovým zmetkem zatočit?
Existuje oblastní inspektorát práce příslušný podle sídla podnikatele, pošlete tam písemnou stížnost, vše vypište a doložte a třeba se to pohne. Nenechte se tlačit do kouta, někteří podnikatelé se dnes chovají jako hovada.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
12. 1. 2011 10:57
Dobrý den,
můžete mi prosím poradit, jestli je rozdíl, pokud dám výpověď v práci během rodičovské dovolené nebo až po jejím skončení?
Jsem k tomu bohužel nucena vydíráním ze strany zaměstnavatele, určitě se do současného zaměstnání nevrátím.
Nejsem si jistá, jak by to pak bylo na úřadě práce, pokud bych ji dala nyní. Podporu bych dostala z bývalého zaměstnání nebo jen nějakou nízkou částku?
Děkuji