Re: Mzda za vedení účetnictví
výše mzdy je podle mne záležitostí zaměstnavatele,ten nabídne a záleží na Vás, jestli na to přistoupíte. Pokud Vám dává možnost si stanovit výši sama, tak směkám, takového zam-tele jeden jen tak nepotká.
Co se týče Vámi uváděné náplně, netroufnu si zhodnotit, zda je to hodně nebo málo práce a od toho by se mělo odvíjet Vaše mzdové ohodnocení.
Třeba Vám poradí přesněji někdo z oboru.
Re: Mzda za vedení účetnictví
Východočeský kraj, cca stejná náplň, 18000,- hrubého.
Marta
OT: Mzda za vedení účetnictví
***počet dokladů není moc směrodatný. Mám firmu, která má hodně dokladů, ale odevzdává je celkem dobře uspořádané a jedná se v podstatě o zaúčtování došlých a vydaných faktur + pokladní doklady, žádná cizina a žádné "špeky". A pak mám firmu, která má pouze dva leasingy, které však nesplácí tak jak má, kvůli druhotné platební neschopnosti a mohu říci, že s tou druhou firmou je mnohem více práce... A potíž je v tom, že tomu zákazníkovi to těžko vysvětlíte, když jste jen ta účetní, která si v klidu a teplíčku ťuká do počítače :-) Hezký víkend všem!!!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
14. 1. 2011 10:42
Nevím jakou měsiční výši mám požadovat za vedení podvojného účetnictví:
Rozsah:
cca 40 vystavených faktur za měsíc,
cca 40 přijatých faktur za měsíc,
cca 50 dokladů pokladna,
provádění veškerých plateb,
vedení skladu, majetku, mzdy (4 zaměstnaci) podání přiznání DPH.