Re: neoprávněné přihlášení pohledávky
A Vy jste v řízení v jakém postavení? Všechny přihlášené pohledávky přezkoumává a uznává nebo popírá ins.správce, který všechny přihlášky dostává na stůl, stejně jako ins.soud. Firma v úpadku může jako dlužník namítat uznání pohledávky a správce pak rozhodne, zda ji přeloží ins.soudu tak či onak.
Re: neoprávněné přihlášení pohledávky
Já jsem dlužníkem..... přihlásila se mi tam společnost, která poskytuje služby. Jedná se o odběr el.energie.Já od ní ale žádné služby nevyužívám a nikdy jsem nevyužívala. Správce je ale uznal. Již jednou se mi stalo, že mi byla poslána upomínka(cca před 2 lety), a po několika dnech mi přišel omluvný dopis, že se stala chyba v systému. A teď se přihlásili, aniž by mě během té doby vůbec informovali, že něco dlužím.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
14. 1. 2011 15:21
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co se stane, když dojde k neoprávněnému přihlášení pohledávky v insolv. řízení. Mám o tom informovat svého správce? Nebo to nechat až k soudnímu jednání?