Re: Vypořádání nemovitosti
Já také přišla o všechno, u soudů se musí jen lhát a lhát, na to mě exmanžel upozornil, že s tou svou pravdou daleko nedojdu a nedošla. A ještě když chytnete zakomplexovanou soudkyni, tak si Vás podá. A vám nezůstane nic, než ten knedlík v krku, co se v tomto státě děje.
Takže lhát a lhát
O co jsem nepřišla, jsou děti. K tomu h.vadu nechtějí chodit a vůbec o něm slyšet, protože i když kvůli němu musely k soudu, tak z nich také udělal lháře a "skvělá" soudkyně mu uvěřila.
Takže jsem dopadla vlastně nejlíp. I když žijeme v malém pronájmu, je nám moc fajn. Ale věřím, že mlýny melou.....
Držím palce
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
16. 1. 2011 13:16
Dobry den.Chtela bych se zeptat.Jsem vdana jiz 18 let a s manzelem si nerozumime.Zijeme si kazdy svuj zivot.Mame jednoho syna.Po svatbe jsme zacali spolu stavet dum,ktery je psany na oba dva.Po nastehovani jsme se rozhodly,ze manzel bude platit ucty a ja jidlo a dalsi veci do domacnosti.Nyni ma manzel milenku a zrejme se schyluje k rozvodu.Vyhrozuje mi a narazi na to,ze bych mohla o dum prijit.Rekla jsem mu,ze me z domu nedostane,protoze on se o domacnost vubec nestara,veskery chod zajistuji ja i vychovu syna.Chci se zeptat,kdyz se rozvedeme,jestli jako platitel uctu me muze za pomoci pravniku z domu vystrnadit a pripravit me o vse.Dekuji za odpoved.