Vypořádání nemovitosti

• (neregistrovaný)

16. 1. 2011 13:16

Dobry den.Chtela bych se zeptat.Jsem vdana jiz 18 let a s manzelem si nerozumime.Zijeme si kazdy svuj zivot.Mame jednoho syna.Po svatbe jsme zacali spolu stavet dum,ktery je psany na oba dva.Po nastehovani jsme se rozhodly,ze manzel bude platit ucty a ja jidlo a dalsi veci do domacnosti.Nyni ma manzel milenku a zrejme se schyluje k rozvodu.Vyhrozuje mi a narazi na to,ze bych mohla o dum prijit.Rekla jsem mu,ze me z domu nedostane,protoze on se o domacnost vubec nestara,veskery chod zajistuji ja i vychovu syna.Chci se zeptat,kdyz se rozvedeme,jestli jako platitel uctu me muze za pomoci pravniku z domu vystrnadit a pripravit me o vse.Dekuji za odpoved.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 16. 1. 2011 13:46

V. (neregistrovaný)

Re: Vypořádání nemovitosti
      Velice snadno
      Stačí, když si před rozvodem vezme od někoho půjčku
      A to i bez Vašeho vědomí
      I po rozvodu budete dlužit za jeho závazky

• 16. 1. 2011 16:08

zuzyN (neregistrovaný)

Já také přišla o všechno, u soudů se musí jen lhát a lhát, na to mě exmanžel upozornil, že s tou svou pravdou daleko nedojdu a nedošla. A ještě když chytnete zakomplexovanou soudkyni, tak si Vás podá. A vám nezůstane nic, než ten knedlík v krku, co se v tomto státě děje.
      Takže lhát a lhát
      O co jsem nepřišla, jsou děti. K tomu h.vadu nechtějí chodit a vůbec o něm slyšet, protože i když kvůli němu musely k soudu, tak z nich také udělal lháře a "skvělá" soudkyně mu uvěřila.
      Takže jsem dopadla vlastně nejlíp. I když žijeme v malém pronájmu, je nám moc fajn. Ale věřím, že mlýny melou.....
      Držím palce

• 16. 1. 2011 17:24

pája

nenechte se strašit, není to tak jednoznačné, doporučuji právní zastoupení a řešit s advokátem. Obč. zák. § 145 odst. 2 je stále platný a určitou měrou Vás chrání proti takovému postupu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).