Re: Student - DPP
Dobrý den, mám dotaz.. DPP podepsala prohlášení, je na úřadu práce. Poslala jsem jí potvrzení o příjmu, protožečást roku 2010 byla zaměstnaná a pak na úřadu práce, asi by jí mohla vyjít nějaká vratka. J eto tak správně?
a ještě jedna věc, mám tady na DPP důchodce, kteří mi podepsali růžové prohlášení, příjem je 5 tis. za měsíc, jen jeden měsíc 7500, myslím, že se jich nemusím ptát jestli chtějí u mě udělat roční zúčtování? Je to tak?
děkuji všem moc a moc
Dobrý den, mám dotaz.. DPP podepsala prohlášení, je na úřadu práce. Poslala jsem jí potvrzení o příjmu, protožečást roku 2010 byla zaměstnaná a pak na úřadu práce, asi by jí mohla vyjít nějaká vratka. J eto tak správně?
a ještě jedna věc, mám tady na DPP důchodce, kteří mi podepsali růžové prohlášení, příjem je 5 tis. za měsíc, jen jeden měsíc 7500, myslím, že se jich nemusím ptát jestli chtějí u mě udělat roční zúčtování? Je to tak?
děkuji všem moc a moc
>>Student, DPP, mzda 13800,- podepsal prohlášení.
>>Zálohová daň 0,- Kč.
>>Musí dát student daňové přiznání, když je daň nulová?
>>Platí totéž i u důchodce?
>>Moc děkuji.
>
>Mě u toho studenta vyšla daň 370,-Kč.
>Dala jsem slevu na poplatníka i na studenta.
>
>Ale u DPP se nepočítá ze SHM...
>
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
18. 1. 2011 12:13
Student, DPP, mzda 13800,- podepsal prohlášení.
Zálohová daň 0,- Kč.
Musí dát student daňové přiznání, když je daň nulová?
Platí totéž i u důchodce?
Moc děkuji.