Re: Konec PP k poslednímu dni MD
Rozhodně nepřistupujte na žádnou dohodu o skončení p.p., jste-li na mateřské, máte ještě nárok ze zákona na rodičovskou dovolenou ,nejdéle do 3 let věku dítěte a kdy má zaměstnavatel povinnost Vás zaměstnat . Přestože se tam nechcete vrátit, nechte to tak, jak je. Žádnou "zbytečnou "agendu s Vámi nemá, na RD Vás povede v mimoevidenčním stavu.Až skončí Vaše RD , můžete vždy skončit nebo Vám musí dát výpověď s odstupným.
Do té doby jste proti výpovědi chráněna.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
19. 1. 2011 16:01
Dobrý den,
zajímalo by mne jaké pro mě nastanou ohlašovací povinnosti při skončení pracovního poměru dohodou ke dni skončení mé mateřské dovolené (nebudu se vracet do původního zaměstnání, zaměstnavatel proto navrhl tuto variantu kvůli jeho "zbytečné" agendě). Nejsem si ale jistá, jestli mám na tuto dohodu přistoupit když mám pracovní smlouvu na dobu neurčitou. Nerada bych přišla o nějaké peníze a musela běhat po úřadech. Prosím o radu, předem velice děkuji.