Re: Pohoda - přechod na nový rok
Pozor před uzávěrkou musíte udělat:
uzávěrku kurzových rozdílů pokladna, banka, pohledávky a závazky
Pokud pracujete se saldem, tak ho mít odkontrolováno a
POZOR: Pohoda má jednu nepříjemnou vlatnost, přetáhne se saldo takové, jaké jste měla naposledy nastavené před uzávěrkou.
Takže doporučuji před uzávěrkou ještě jednou pustit saldo k rozvahovému dni a tak, aby bylo zaškrtnuto odstranit záznamy vyrovnaného salda.
Také doporučuji zkopírovat celou účetní jednotku, poradí na hotline a zkusit si to nejprve nanečisto.
Re: Pohoda - přechod na nový rok
Dobrý večer, také účtuji na přelomu účetního období. Až mám potom vystavené přiznání provedu uzávěrku. Nic moc jiného dělat nemusím. Vedeme pouze daňovou evidenci.Pouze si musím dát počáteční vklad do pokladny na rok 2011 / zůstatek z 2010/
Vyúčtování - staré vzory
Prosím, ještě malý dotázek, chtěla jsem již vystavit Vyúčtování daně z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti, ale Pohoda má vzor. č. 15, a Vyúčtování srážkové daně vzor č. 12 - to jsou staré vzory, že? Takže musím čekat, až mi přijde nová aktualizace? Děkuji....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
19. 1. 2011 18:38
Dobrý večer, prosím Pohodáře:
poprvé přecházím v Pohodě z roku na rok, prosím co vše musím mít uzavřené a ve starém roce vyplněné? Kdy přecházíte vy? Děkuji za každou informaci.