Ukončení PP ve zkušební době

• (neregistrovaný)

21. 1. 2011 10:52

Dobrý den, zaměstnanci jsme poslali poštou dne 18.8.2010 zrušení pracovního poměru zaměstnavatelem ve zkušební době ke dni 20.8.2010. Zaměstnanec nastoupil na nemocenskou dne 19.8.2010 nemocenský lístek jsme dostali až 21.8.2010. pracovní poměr automaticky ukončujeme až po skončení pracovního poměru. Musíme mu vystavit pak znovu zrušení pracovního poměru zaměstnavatelem ve zkušební době ke dni ukončení nemocenské, nebo mu stačí ten předešlý formulář?
    Snad jsem to popsala srozumitelně :-)

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 21. 1. 2011 10:59

all (neregistrovaný)

Re: Ukončení PP ve zkušební době
      To teda nepopsala - viz např. "pracovní poměr automaticky ukončujeme až po skončení pracovního poměru. Já teda nevím, ale ve zkušební době v roce 2010 bylo možné zrušit PP po uplynutí 14 dní nemoci.

• 21. 1. 2011 11:03

děkuji (neregistrovaný)

To že jsem PP mohla ukončit po čtrnácti dnech to mi bohužel nedošlo. Domluvili jsme se, že pracovní poměr bude ukončen ve zkušební době po ukončení nemocenské. Vystavila jsem mu zápočtový list, ale nevím zda bych mu neměla vystavit ještě znovu ukončení PP ve zkušební době s datem ukončení nemocenské?

• 21. 1. 2011 11:28

pája

jen vystavujte, vystavujte, ale proč nenecháte odborné věci na odborníkovi, což Vy asi odle obsahu tohoto příspěvku zdaleka nejste?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).