Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
26. 1. 2011 12:19
Dobrý den,
v současné době jsem na MD na kterou jsem přecházela z RD s prvním synem. MD mi končí 8.2.2011. Můj zaměstnavatel zrušil moji pozici a moji náhradu propustil. Vzhledem k tomu, že se po RD nechci na pozici už vracet, mám zájem na tom aby mě zaměstnavatel propustil s odstupným. Oznámím tedy zaměstnavateli, že po ukončení MD chci nastoupit zpátky do zaměstnání na svoji původní pozici.
Prosím o radu, zda v případě, že po ukončení MD vyčerpám ještě dovolenou za rok 2010 a poté nastoupím, zda je zaměstnavatel povinen mi (v případě že mě propustí) vyplatit odstupné ve výši 2 + 3 měsíce mého původního platu před nástupem na první MD. Nebo zda si nemám žádat o vyčerpání dovolené a nahlásit nástup na 9.2. Nerada bych o tu dovolenou přišla.
Zároveň prosím o radu, zda mužu i přes svůj záměr nahlásit nástup zpět do zaměstnání zažádat na ÚP o RD.
Předem děkuji za odpověď.
L.