Re: Odstoupeni od kupni smlouvy
stejne bych napsala autobazaru, protoze on to s vami sepsal. tim padem je smluvni vztah uzavren mezi vami dvema. a v kupni smlouve se určite nepiše ze v pripadne reklamace mate rešit s predešlym majitelem.aspon vam daji oficialni odpoved a budete mit neco v ruce.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
26. 1. 2011 17:39
Dobry den, dne 18,1,2011 jsem zakoupil auto z bazaru. Po prijeti domu a nasledne do servisu, kde meli vymenit zadni loziska a zkontrolovat, popripade doplnit klimatizaci ( o kterou mi v aute nejvice slo). V servisu mi bylo receno, ze mi na aute chybi klimakompresor a tudiz je klima nefunkcni. Okamzite jsem volal do bazaru, abych je o cele veci informoval.Prodavac mi rekl ze je pouze zprostretkovatel a ze je mu to vlastne jedno. Auto pouze prevzal a dale prodal. Dal mi cislo na majitele, kteremu jsem volal a informoval jsem ho. Majiteli jsem rekl aby mi na vlastni naklady opravil klima nebo aby mi dal slevu. Slevu mi dat nechce, ze uz jsem jednu dostal (na hlucne loziska). Rekl jsem, ze v tomto pripade chci odstoupit od smlouvy. Nevim s kym mam ted jednat, komu zaslat dopis o odstoupeni kupni smlouvy. Dekuji Michal